3 tipy jak si u nás vybrat náramek

 

1. Podle velikosti minerálních korálků.


Naše náramky vyrábíme ze tří velikostí minerálních korálků, a to o průměrech 8, 10 a 12mm.

Pro ženy jsou primárně určeny náramky z minerálů o průměru 8mm. A to jak u minerálních korálků, tak u perel Swarovski.

Pro muže, protože mají silnější paže jsou určeny náramky o průměru 10mm (Classic) a o průměru 12mm (Premium). Tyto dvě řady náramků se od sebe liší i počtem stříbrných dílků v náramku.

Nic z výše uvedeného ovšem neznamená, že si náramky z „mužské“ z řady Classic nebo Premium nemůže zakoupit pro sebe i žena. Naopak! Pokud se vám náramek z výraznějších minerálních korálků líbí, nebo se vám hodí k outfitu, neváhejte a kupte si ho!

Možnost vybrat si z několika velikostí minerálních korálků je jedna z vašich výhod při výběru náramku u nás.

 

a4

 

 

2.Výběr náramku podle znamení zvěrokruhu


Druhou možností je vybrat si náramek podle znamení zvěrokruhu. Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu je spojeno s několika minerálními kameny, které podporují duševní harmonii osob v těchto znameních narozených.

Pokud tedy chcete podpořit sebe nebo své blízké z pohledu metafyzické síly minerálních kamenů, vybírejte právě takto. Náramek od nás tak může mít vedle estetické kvality i hodnotu z hlediska duchovního.

U každého znamení najdete kompletní nabídku námi vyráběných náramků.

 

3.Výběr podle minerálního kamene


Třetí možnost výběru je určení těm, kteří už svůj ideální minerální kámen našli. V kategorii Výběr podle minerálu najdete všechny naše náramky z jednotlivých minerálů. Často můžete vybírat z několika barevných variant i velikostí korálků a přizpůsobit tak výběr svému stylu.

Přidanou hodnotou našich ručně vyráběných náramků je kombinace minerálních korálků a stříbra. Stříbro spolu s minerálními kameny v náramku jsou vzájemně se doplňujícími nositeli pozitivních energií.

Stříbro dokáže svou vodivou silou výrazně zesílit energii minerálních kamenů. Slitiny stříbra v podobě mincí, šperků nebo destiček se jako léčebný a energetický prostředek používají už od starověku.

 

a3

 

Náš náramek padne každému


Náramky můžete u nás vybírat v několika velikostech, případně si můžete nechat vyrobit náramek na míru dle obvodu vašeho zápěstí. Navíc se díky elastickému lanku náramek pohodlně přizpůsobí.