Originální dárek pro muže – luxusní náramek z minerálů

Hledání originálních, ale přitom praktických dárků s každodenním využitím pro partnery, tatínky, otce, dědečky nebo kamarády je velmi těžké. My chlapi totiž vždy všechno máme a nic nepotřebujeme. A když něco náhodou ano, tak si to sami koupíme. 


Proto většinou dostáváme ponožky, alkohol či obálku s penězi. Nebo nějakou “blbinu” z kategorie vtipných prezentů, nad kterou se při rozbalení pousmějeme, ale ihned po odložení upadne v zapomnění. Luxusními náramky z minerálů ale vámi obdarovaného muže zaručeně překvapíte i potěšíte. Podívejte se proč.



Náramky z minerálů jsou zárukou spokojenosti pro dárce i darovaného

Spokojený výraz ve tváři příjemce dárku je skvělá věc, ale toho, kdo ho koupil, nejvíce potěší, když uvidí, jak ho obdarovaný pravidelně – a rád – používá a prezent tak nezapadá prachem. A přesně to je případ našich luxusních pánských náramků z minerálů.

 

Působí totiž velice stylově, hodí se k jakémukoliv typu oblečení a vypadají skvěle jak na holé ruce, tak v kombinaci s hodinkami nebo jinými dekorativními předměty. Díky tomu je rádi nosí muži všech věkových kategorií.

 

Navíc v porovnání s konkurencí  nabízí řadu výhod.


Tou nejviditelnější je jejich velikost minerálních korálků a s tím spojená výraznost. V nabídce e-shopů i kamenných obchodů zpravidla najdete náramky z korálků o průměru 8 mm, u nás však můžete vybírat z elegantních náramků o průměru minerálních kamenů 10 a 12 mm.

 

 


Dvě kategorie náramků z minerálů

  1. V produktové řadě Classic najdete unikátní náramky tvořené přírodními minerálními kameny o velikosti 10 mm ve spojení s dílkem RINOR ze stříbra ryzosti 925. 

  2. Kolekce Premium pak nabízí kromě ručně vyráběného “obrandovaného” dílku také další stříbrné dílky  s antickým vzorem v kombinaci s minerálními kameny o velikosti 12 mm.


Výjimečnost našich pánských náramků ale netkví jen v nadstandardních velikostech a na zakázku dělaných dílcích s logem. Spočívá i v unikátní kombinaci minerálních kamenů a stříbrných komponentů. Všichni konkurenti totiž používají pouze chirurgickou ocel…

 

Jaké jsou výhody náramků z minerálů se stříbrem?

Spojení minerálních kamenů a stříbra nabízí benefity, které ocení jak zarytí skeptici, tak duchovně orientovaní pánové. První na našich náramcích uvítají luxusní vzhled a větší lesk, zatímco druhé potěší zvýšená pozitivní energie, která z nich vyzařuje.

Stříbro totiž dokáže svou vodivou silou výrazně zesílit energii minerálních kamenů. A to opravdu není žádný nový “revoluční” poznatek z oblasti komerčně zaměřené ezoteriky. Slitiny stříbra v podobě mincí, šperků nebo destiček se jako léčebný a energetický prostředek používají už od starověku.


Pozitivní vlastnosti stříbra i jednotlivých minerálů

Stříbro je kovem Měsíce, a stejně jako jediná známá přirozená družice Země odráží světlo od Slunce, tak i prvek s chemickou značkou Ag odráží negativní energii. Argentum (stříbro) také podporuje intuici, vnitřní klid, odhodlání a prosperitu. Jeho barva pak vyjadřuje rovnováhu mezi dnem a nocí – bílou a černou. 

Blahodární účinky mají, minimálně tedy na pány, kteří věří v různé jevy mezi nebem a zemí, i jednotlivé minerály. Ty jsou ale natolik rozmanité, že si zaslouží samostatný článek. Vězte ale, že s žádným nešlápnete vedle. Každý z nich svému nositeli předá něco pozitivního.

 

rinor_silver3_black_onyx

 

Náramky z minerálů podle znamení zvěrokruhu

Z naší bohaté nabídky pánských náramků si můžete vybrat ten pravý dárek podle mnoha kritérií. 

Zvolit lze samozřejmě náramek, který vás nejvíce zaujme po vizuální stránce. Kromě barvy ale můžete volit i na základě velikosti, specifických vlastností použitých minerálů nebo znamení zvěrokruhu toho, koho chcete obdarovat. 

 

Každý nerost je vhodný pro osoby narozené v určitých znameních:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyberte si originální dárek pro muže 

Chcete nadělit oslavenci originální dárek, který zaručeně ocení a bude ho pravidelně používat?  Vyberte si z bohaté nabídky luxusních pánských náramků RINOR.