Styly v oblékání a náramky

 

Oblékáme se nejen proto, abychom nechodili nazí a netrpěli zimou, ale hlavně svým stylem něco vyjadřujeme. Rozhodujeme se pro typ oblečení podle nálady i podle příležitosti nebo akce, která nás čeká. Doplňky volíme v podstatě stejným způsobem, jen s větším důrazem na to, jak celkově ladí s outfitem.

Klasika je stálicí v každém šatníku

Klasický styl zahrnuje čisté linie, oblečení jednoduchých a nadčasových střihů v decentních barvách. Celkově tento typ oblékání působí elegantně. Jednoduchost a kvalitu je třeba volit také v doplňcích. Náramky v méně nápadném designu, které nebudou rušit celkový vzhled, jsou tou nejlepší volbou. Decentní zlaté nebo stříbrné náramky jsou vždy sázkou na jistotu.

Častou otázkou je, jestli se ke klasickému stylu hodí také minerální kameny. Odpověď je prostá. Ano, hodí. Dokonce celkový outfit ozvláštní a dodají mu jiskru. Náramky z minerálů pro ženy jsou skvělou volbou ke kostýmkům i šatům do divadla. Nadčasový Dámský náramek z černého matného onyxu, zdobený třemi kuličkami pokrytými 24karátovým zlatem, je vhodný pro každou příležitost.

Sportovní styl nabízí volnost

Mikiny, sportovní kalhoty nebo teplákové šaty a tenisky jsou primárně o pohodlí, ležérnosti a volnosti. Stejným dojmem by měly působit také případné šperky. Mohou jimi být náramky z kůže, nylonu nebo gumy. Hodí se také náramek z lávových kamenů. Jeho strukturovaný povrch totiž perfektně padne k robustnějšímu materiálu.


Černé a bílé kousky má v šatníku každý

Skoro všichni máme ve skříni černé kalhoty, bílé kousky v podobě košil či triček. Leckterá žena vlastní také černou sukni nebo „malé černé“. Styl, který neomrzí v jakékoliv podobě. Černé a bílé náramky jsou na tom stejně, a navíc jsou vhodné pro každou příležitost.

Vkusně doladí pánský oblek i dámské večerní šaty stejně jako oblečení do práce. Černý náramek nejčastěji tvoří obsidián, lávový kámen nebo onyx. Bílé náramky RINOR z bílého magnezitu nebo jadeitu vypadají vkusně s každým kouskem oblečení, lesk dodávají náramku i perle Swarovski.

Bohemian styl se inspiruje v přírodě

Květované vzory na lehkých letních látkách, volnost oblečení, dlouhé sukně, oversize košile, to vše se již nosilo. Tak trochu vintage styl padne každé romantické duši nebo všem, kteří si užívají letní pohodu. Doplňky k takovému oblečení opravdu patří. Nejčastěji padá volba na přírodní materiály jako jsou kůže, dřevo, provázky a samozřejmě minerály.

 




Náramek z achátu nebo náramek z tygřího oka jsou ideálními kousky. Jejich hnědá barva velmi pěkně koresponduje právě s přírodními kombinacemi. Úžasným letním šperkem je červený náramek. Jeho výrazná barva působí živě a vyzývá k akci. Náramek z červeného jaspisu zdobený třemi stříbrnými kuličkami se fakt neomrzí a snadno doplní i další outfity. Podzimnímu oblečení v zemitých barvách naopak dodá šmrnc třeba zelený náramek z minerálu zoisit.

Pánská móda se náramků nebojí

Náramky z minerálů pro muže se postupně stávají trendy doplňky v byznys módě i v každodenním oblékání. Pánové se náramkům již nevyhýbají, ba naopak. Nejčastěji volí mezi koženými řemínky nebo minerálními náramky, ideálně v tmavé barvě.

 



Náramek z onyxu v matné nebo lesklé variantě se právem řadí mezi univerzální kousky, které lze vzít s každým oblečením.